• Home
  • Daftar Pengedar

Daftar Pengedar

 

#KINIDIBUKA – PELUANG BINA PENDAPATAN BERSAMA NUREEN DAN BERPELUANG MENANGI HADIAH CABUTAN BERTUAH “PHILIPS STEAM GENERATOR IRON”!

 

Yes! Buat pertama kali pada tahun 2018, NUREEN membuka sekali peluang untuk anda bersama-sama kami bina duit sampingan dan Bonus! Anda berpeluang untuk menangi hadiah cabutan bertuah …!

 

Tak caya?? Ini kisah betul tau 😉

 

Apa kata AGEN PALING LAMA berada dalam team kami sejak awal tahun 2016?

 

“Anak akak serasi sgt dgn produk NUREEN, sbb tu akak suka jual NUREEN. Akak suka duk dlm team NUREEN sbb founder tak lokek ilmu, kalau ikutkan dah berbelas akak buat bisnes jual produk, tapi kebanyakan dibiar terkontang kanting sorang2. Duk dlm NUREEN, founder nk sama2 bangun dgn agent, senang bwk bincang. Akak harap one day, kita sama2 berjaya, seriously, kalau betul2 buat, memang ada income dgn jual produk NUREEN”

 

 

AMACAM? ANDA PULA MACAM MANA?

 

=======================================================

#ATTENTION! ADAKAH ANDA DALAM SITUASI MACAM DIBAWAH NI?

=======================================================

 

[-] DUIT SELALU TAK CUKUP – Percaya tak? Ni antara sebab paling HOT! Yelah dengan ekonomi sekarang ni, bukan takde duit, tapi duit mengalir macam air terjun, laju! Dapat gaji, sekejap jer habis… Ting ting ting tang ting.. bayar itu ini, habis, tinggal cukup2 utk beli barang dapur jer. Hanya mampu tengok jer barang yang nak dibeli, sedih wey…. Tapi sampai bila nak jadi mcm tu?

 

[-] NAK NIAGA TAPI TAKDE MODAL – Teringin pulak nak berniaga, tapi bila fikir pasal modal, hurmm nanti lah! Tengok kengkawan buat bisnes mcm best, tapi takde modal nak mula. Pernah ada perasaan mcm tu ?

 

[-] NAK NIAGA TAPI TAK PANDAI – Best jer tengok kawan2 buat duit kepok2. Jalan situ sini, shopping itu ini. Tapi kita? Nak niaga tapi tak berapa pandai, bukan keturunan bisnes! Ehh..tapi sampai bila nak harapkan gaji jer? Alahai, sekarang zaman online sis.. rugi sgt kalau tak guna teknologi yang ada utk dpt duit! Kt hujung jari jer..sambil keje boleh buat, sambil menyusu anak blh buat, sambil tgk tv boleh buat.. apa susah? Yer susah kalau takde ilmu!

 

 

[-] TAK RETI JUAL – ala tak reti la nak bisnes, tak reti nak jual. Tapi tengok orang lain jual mcm senang jer! Kat mana nak jual? Online ke? Kena buka kedai ke? Takde orang guide? Nak buat marketing biasanya perlu bajet byk, hishhh takde duit lah!
.
.
[+] DAH JUAL MCM2 PRODUK TAPI XLAKU – Anda tak fokus? Kejap jual ni, kejap jual tu. Orang cakap yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran! Ops, kalau anda ada kedai runcit takpe, jual itu ini. Tapi kita ni yang baru nak mula, jual ini tak laku, jual itu tak laku.. tukar dan tukar… sampai bila nak tukar2 bisnes ni?

.
[+] XRETI URUS BISNES – takut buat bisnes ni, kena buka akaun bank, akaun company, kena byr gst mcm2 lah! Nak masuk kelas bisnes, tapi takde masa.. byk plak tu kena bayar sampai ribu2! Mana la mampu… gaji pun cukup makan..

.

.

EHHH MACAM TAU2 JER MASALAH SY.. NAK BISNES JUGAK.. NAK BUAT DUIT JUGAK.. HELPP..SY NAK BIMBINGAN DLM BISNES..

======================================================
.

.

#AWAS! JGN JOIN TEAM KAMI JIKA ANDA TAK PERLU #9 KEISTIMEWAAN DIBAWAH :

.

.

[1] MARGIN KEUNTUNGAN YG TINGGI – Margin profit sehingga LEBIH 80%! Wahh best giler ni.. mana nak dapat? Biasa niaga, untung ciput je kan? 😉

.

.

[2] MUDAH DIJUAL – Produk NUREEN senang dijual, iyee.. tak tipu. Cuba tengok, kat Malaysia ni, berapa ramai yang ada anak? Boleh dikatakan setiap orang ada anak, produk ni bukan utk1 masalah kulit je tau, tp boleh guna untuk pelbagai masalah kulit. Jadi boleh dikatakan, setiap rumah wajib ada krim NUREEN. Rata2 agen yang buat marketing dengan ilmu yg diberikan, senang je dpt customer. Janji ada ilmu dan tindakan. Takde ilmu serta tindakan, memang susah la nak jual sis..

.
.
[3] BYK FEEDBACK CUSTOMER – Kami dh sedia pelbagai testimoni positif dari customer. Ada yang ckp sehari pun dh nampak kesan, sapu krim 3 hari dah boleh tido lena. Anak dh tak nangis2. Boleh dikatakan, krim PLG BEST, PLG SEJUK, & PLG BERKESAN la kat Mesia ni. Bukan takat best.. tapi selamat dan berkualiti lah.

.
.
[4] PROVEN TRAINING! –  anda akan  dibimbing oleh founder sendiri iaitu Puan Zuriana yang dh berguru dengan Dr. Azizan Osman,  Tuan hasbul Ariff dan Tuan Hasbul Aqil dari Majalah Niaga, SIFUFBADS, NAJIB ASSADOK, SIFU WAN MUS, HJ. ASRI, JEFFRI RIZAL, CIKGU JUNE MOHD SOM dan byk lagi beliau belajar secara online dan offline. Ilmu ni semua bernilai PULUH2 RIBU tau…. So, ilmu2 ni semua beliau akan share kat agent2 SECARA PERCUMA! dalam training & coaching bersama agent nanti. Jangan risau, jika tak dapat datang kelas offline, boleh belajar secara online sajer.. ilmu FRESH, UP TO DATE DAN PALING BERKESN. Lebih cepat belajar, lebih cepat buat sales, lebih cepat dapat duit, lebih cepat anda boleh shopping, bagi mak ayah kat kampung, holiday dgn family. Best ke best?

 

Setiap perniagaan perlukan ilmu, takde ilmu, kita tenggelam dilautan dalam, rugi ribu riban, bukan senang nak bina bisnes jika takde ilmu. So dgn join team nureen, anda dpt free jer… kalau rezeki anda, anda sendiri akan ditaja sepenuhnya oleh founder untk join kelas yang sangat exclusive direct drpd sifu2 hebat tu.
.
[5] REWARD & INSENTIF – Setiap bulan ada hadiah jika anda bertuah. HQ akan tentukan samada reward dlm bentuk CASH, BRG ELEKTRIK, TRIP HOLIDAY atau brg2 lain yg best2.. dh la untung byk, dapat reward lagi. Best giler!

 

[6] TABUNG UMRAH/KEBAJIKAN – Best kan sedar2 anda dapat tabung kebajikan/umrah?  Cukup syarat boleh ambil duit tabung kebajikan, cukup syarat boleh ambil tabung umrah pegi umrah tanpa kluar sesen pun!
.
.
[7] HARGA DIKAWAL 100%! – ni jaminan dari HQ tau, harga memang dikawal ketat, dan promosi hanya dibuat oleh hq, dan semua agen guna harga promosi yg sama. So takyah risau orang lain jual murah.

 

.
[8] TRAINING & SUPPORT GROUP! – takyah risau anda ditinggalkan, kami faham sgt anda yg baru nk niaga ni risau tersasar kearah lain. Dibiar terkontang kanting sensorang kan. Tak faham, tak tau nak tanya sape… Kami ada group whatsapp agen, group fb, group telegram. Saling support antara satu sama lain, mcm adik beradik jer.. janji uolss jangan la malu2,jgn senyap dan sentiasa beramah mesra gitu.. 😉

 

[9] TRAINING DISEDIAKAN – tak reti nak niaga bukan alasan tau, sbb TAK RETI BOLEH BELAJAR, janji uols ada NIAT NAK UBAH HIDUP. Takkan nak duduk tak cukup makan selalu kan? Mesti la kena upgrade ilmu, upgrade hidup, jadikan hidup lebih berkualiti. Kami ada training academy tau iaitu NUREEN ACADEMY (group fb). So semua ilmu diperturunkan dalam akademi tu. Tak cukup dgn tu, kami sediakan bhn2 marketing secara online jer dlm channel2 telegram, nak tgk info produk hanya tgk dlm tu jer, semua lengkap! Siap testimoni, gambar2 marketing, info marketing, tips bisnes, skrip close sales, skrip jawap pertanyaan customer, Haa best kan!

 

WOWW BEST PLAK BACA, TAK SABA2 NK JOIN TEAM NUREEN NI…!

 

CMNE NAK START? SY TAKDE MODAL BYK SGT NI…..
TAPI SY KENA JUAL APA? TAK PERNAH DGR PUN PRODUK NUREEN.. PRODUK APA TU? HAA JOM KITA KENAL2 DLU..

 

========================================

APA YANG BEST SGT PASAL PRODUK NUREEN NI?

======================================

 

✔ KIDDIESOFT – Buat masa skrg, produk NUREEN hanya 1 jenis shj iaitu Krim utk masalah kulit. Dan InsyaAllah akan menyusul produk kedua iaitu sabun untuk kulit sensitif. Boleh dikatakan semua rumah wajib ada krim ni!

 

✔ FUNGSI UTAMA KIDDIESOFT –krim yang diformulasi khas untuk membantu melegakan masalah kulit bayi dan kanak-kanak seperti ruam, alahan, ekzema, kulit kering dan pelbagai masalah kulit yang lain. Krim ini tidak di klasifikasikan sebagai ubat mahupun rawatan dari pakar, tetapi ianya adalah alternatif rawatan selain krim steroid mahupun ubatan steroid. Ia hanyalah digunakan untuk sapuan luaran kulit bagi membantu melegakan ekzema, ruam, kulit kering, dan masalah kulit yang lain bagi kanak-kanak juga orang dewasa jugak..

 

✔ Produk yg berasaskan TUMBUHAN SEMULAJADI, tanpa STEROID atau TANPA BAHAN KIMIA MERBAHAYA – skrg ramai dah sedar bahaya dan kesan tak elok produk2 yg dipasaran, ramai yg dh start cari produk natural dan selamat digunakan utk anak2.

.

✔ Tidak seperti krim lain, untuk mengekalkan sifat semulajadi dan tujuan merawat, TIADA PEWANGI digunakan.

.

✔ Bau mint yg MENENANGKAN dan SEGAR. Si manja pasti suka!. Jangan risau, bau yang wangi adalah sumber semulajadi juga iaitu peppermint oil (minyak daun peppermint yg bersifat anti-septik utk menyembuhkan luka pada kulit)

.

✔ Tidak panas, tidak pedih dan tidak melekit.

.

✔ KELEMBAPAN yang tahan lebih lama sehingga 12JAM (tak perlu sapu banyak kali dan lebih jimat!)

.

✔ Harga yang tak masuk akal. MAMPU MILIK dan banyak jika dibandingkan dengan krim lain dipasaran yg menjangkau ratusan ringgit.

.

✔ Memberi KESAN YG CEPAT berbanding krim/ubat lain (bergantung kpd keadaan kulit masing2)

..

✔ Bukan hanya si anak boleh guna, tapi masalah kulit SELURUH KELUARGA dapat dirawat termasuk datuk nenek mereka! 😉

.

✔ Berdaftar dgn Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

.

✔ SELAMAT UTK BAYI (Bonus, boleh juga digunakan oleh org dewasa)

======
Eh.. keluarga sy pun boleh guna ni! Terbaiklah.

 

HARI NI JUGAK SY NK DAFTAR.. BOLEH???
.
MESTI LA BOLEH SIS!

==========
.
.
“TAPI CMNE NAK JOIN? BYR BERAPA? BYK KE.. RIBU2 KER…
.
.
.
Eh…Lupa plak nak ckp, skrg ada promosi tauuu.. murah gile!

Sebab kami nak BAGI PELUANG kat anda. Win win situation la kan..

 

Harga normal kalau nak join agen kami start dgn RM315 tapi kali ni promosi kaw kaw dari hq tau.

 

HANYA RM180 SAHAJA !!!

HANYA RM180 SAHAJA !!!

HANYA RM180 SAHAJA !!!

 

DAN…. BERPELUANG UTK MENANGI HADIAH CABUTAN BERTUAH IAITU “PHILIPS STEAM GENERATOR IRON! BEST GILERRR NI..!

 

Soo modal MIN RM180 dah layak jadi pengedar nureen dan dah boleh mula bina bisnes bersama NUREEN seterusnya BUAT DUIT KEPOK2! 😉

WOW!!!MURAH NYER!!!!!!!!!!!

 

Ehhh.. apa yg anda akan dpt bila mendaftar RM180 tu???

 

Anda akan MENIKMATI

  • STOK 4 BOTOL KIDDIESOFT BERNILAI RM75/BOTOL
  • FREE 2 KETUL SABUN (40G) YG BERNILAI RM39 SETIAP SATU
  • FREE POSTAGE
  • FLYERS 10 PCS
  • FREE EBOOK “NUREEN AGENT MODULE” BERNILAI RM100
    .

“OKLAH TU CUKUP! SKRG JUGAK SY NAK DAFTAR!” CMNE CARA NYA…
.
.
.
.

==================================================================

CARA DAFTAR AGEN NUREEN…

==================================================================

Senang je….
KLIK LINK KAT BAWAH NI DENGAN LAJU DAN PANTAS !

KLIK DISINI

KLIK DISINI

KLIK DISINI

DAN KAMI AKAN PM ANDA!
OPSS! TAPI KAMI HANYA OFFER UNTUK 50 TERAWAL SAHAJA!!!
Sebab kami nak lahirkan agen yg betul2 serius nak UBAH HIDUP DAN KOMITED NAK BELAJAR BERSAMA2 KAMI DAN BUAT SALES KAW KAW PUNYA!

 

.
>>Jangan Lupa Like,Comment & Share<<<
.
.
#AGENDIPERLUKAN

#BINASIDEINCOME

#NUREEN

#TEAMNUREEN