• Home
 • Pengenalan
 • Kiddiesoft

Kiddiesoft

APA ITU KIDDIESOFT?

KIDDIESOFT adalah krim yang diformulasi khas untuk membantu melegakan masalah kulit bayi dan kanak-kanak seperti ruam, alahan, ekzema, kulit kering dan pelbagai masalah kulit yang lain. Krim ini tidak di klasifikasikan sebagai ubat mahupun rawatan dari pakar, tetapi ianya adalah alternatif rawatan selain krim steroid mahupun ubatan steroid. Ia hanyalah digunakan untuk sapuan luaran kulit bagi membantu melegakan ekzema, ruam, kulit kering, dan masalah kulit yang lain bagi kanak-kanak juga orang dewasa

.

DIHASILKAN DARI TUMBUHAN SEMULAJADI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Antara fungsi utama KIDDIESOFT adalah membantu melegakan ekzema, kulit kering, kudis, ruam, kulit menggelupas, kegatalan/alergik, psoriasis, luka-luka kecil, nanah dan jerawat.

Antara keistimewaan KIDDIESOFT adalah :

 • Membantu percepatkan pemulihan masalah kulit yang teruk
 • Mengurangkan masalah ekzema anak atau orang dewasa secara semulajadi (tanpa bahan kimia merbahaya, steroid, pewangi dan lain-lain yang boleh memudaratkan kulit)
 • Tidak memedihkan bila disapu walaupun ada luka
 • Menyembuhkan kulit yang luka/berair
 • Menghilangkan gatal, melembabkan kulit & melicinkan kulit.
 • Pelbagai masalah kulit dapat diselesaikan termasuk kemerahan, kegatalan, alahan, kulit berkuping, kulit kering, kulit menggelupas, kulit bernanah, kulit melepuh, kurap, kulit berpanau, rekahan perut (stretchmark), tumit/kulit merekah, kulit bersisik, kulit tebal dan keras, bengkak, kulit terkena selaran matahari (sunburn), digigit serangga (nyamuk/semut), terkena air panas/minyak panas, dan 1001 masalah kulit.

MAKLUMAT TAMBAHAN

 1. KIDDIESOFT berupaya perbaiki lapisan epidermis dalam kulit. Jadi, bukan hanya boleh merawat dari luar kulit, tetapi berupaya perbaiki lapisan kulit dari dalam.
 2. Bau wangi mint telah disempurnakan dengan formulasi didalam krim. Ini bukan wangian sintetik tetapi wangian dari minyak tumbuhan iaitu minyak daun peppermint yang bersifat antiseptik yang boleh merawat luka dan kulit sensitif.
 3. Berdaftar dgn kementerian kesihatan malaysia (KKM) (KKM NOT170902979K)
 4. Mempunyai sijil GMP (amalan perkilangan yg baik)
 5. Telah diuji secara KLINIKAL
 6. Natural (bebas bahan kimia merbahaya)
 7. Selamat untuk bayi hingga dewasa
 8. Boleh digunakan dari hujung rambut sampai hujung kepala.
 9. Tiada pewangi, tiada steroid dan tiada paraben.

HARGA

RM75.00 
(Semenjung)
RM80.00 
(Sabah/Sarawak)

HARGA PROMOSI